Ett bra team som gör ett bra jobb

När du anlitar oss får du kunniga och engagerade hantverkare, måna om ett gott resultat. För oss är det självklart att komma när vi lovat, att hålla tider liksom att hålla det snyggt och prydligt runt om oss när vi jobbar på ditt företag eller i ditt hem.

Företaget har våtrumscertifikat och all personal har våtrumsbehörighet, vilket gör att arbetet i ditt våtrum utförs på ett garanterat fackmannamässigt sätt.

Jarmo

Jarmo

Jonne

Jonne

Michael

Michael

Petter

Petter

Seriöst företag med schyssta villkor

Vi är medlemmar i Måleriföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation för måleriföretag i hela landet. Dessutom är vi anslutna till ID06, som innebär en närvarokontroll på byggarbetsplatser och som syftar till att motverka svartarbete. Det kan även vara en trygghet för dig att veta att vi:

  • är godkända för F-skatt
  • har ansvarsförsäkran
  • hanterar rotavdrag enligt Skatteverkets riktlinjer
  • personalen har avtalsmässiga villkor
  • våra samarbetspartners är utvalda med tanke på kvalitet och noggrannhet


Michael spacklarNär jag startade 2006 bestämde jag mig för att låta kvalitet och noggrannhet styra mitt arbete. Under de första åren arbetade jag själv och byggde successivt upp en stadig kundkrets.

Efter några år var det dags att ta nästa steg för att kunna tacka ja till fler kunder och samtidigt ha möjlighet att ta större jobb. Under 2010 anställde jag därför personal och ombildade samtidigt till aktiebolag.

Idag är vi sju personer på firman, och vi arbetar fortfarande med kvalitet och noggrannhet som ledord. Välkommen att höra av dig när du söker en pålitlig leverantör inom måleri och tapetsering.

– Michael Lakfors